Wij maken websites
die van bezoekers klanten maken

SEO Optimaal

Project03 werkt samen met Google en SEO experts om er voor te zorgen dat je website optimaal te vinden is door zoekmachines!

Gebruiksvriendelijk

80% van gebruikers vinden het belangrijkste aan een website om te kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn. Onze websites zijn gebruiksvriendelijk en intuïtief!

Conversie gericht

Een website is meer dan een digitaal visitekaartje. Een website moet bezoekers opleveren en van bezoekers klanten maken!

De werkwijze

Strategie

Wat is je missie en visie? Hoe wil jij je doelgroep bereiken, en wat is het ‘Unique Selling Point’ van jouw bedrijf? In de strategiebespreking hebben we een interactief gesprek en focusen we ons op deze vragen en nog veel meer.

Ontwerp

Wanneer de doeleinden van de website bekend zijn begint het visuele gedeelte van het proces: het ontwerp! Op basis van de strategie worden er een aantal designs gemaakt, we kiezen samen het ontwerp wat het beste bij jou en je bedrijf past!

Ontwikkeling

Vervolgens gaan wij bezig met de ontwikkeling. De website wordt functioneel gemaakt en geoptimaliseerd. 

Revisie

Heb je nog feedback? Zijn er nog laatste aanpassingen die je wil of onderdelen van de website die je anders had willen zien? Dan zorgen we er voor dat die gemaakt worden voordat de website live gaat!

Aflevering

De website kan online! We overhandigen de inloggegevens en de instructie, je kan nu makkelijk zelf de website beheren en aanpassingen maken wanneer je wil! 

Interesse of vragen?

Ben jij benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Vrijblijvend op gesprek? Of gewoon een kopje koffie of thee drinken?

Laat je telefoonnummer of email adres achter en ik kom zo spoedig mogelijk op je terug.

Wil jij jouw bedrijf ook een boost geven?

Stuur een berichtje voor een vrijblijvend gesprek!